Om jem & fix

jem & fix öppnade sin första butik i Sverige år 2005 och sedan dess har kedjan snabbt expanderat för att idag verka på över 40 orter.

Kedjan är expansiv och vi bygger nya butiker i Sverige löpande. Om du ännu ej har jem & fix i ditt närområde så är det nog bara en tidsfråga innan vi etablerar oss i din närhet!

Vår affärsidé är att erbjuda varor till låga priser eller som vi själv väljer att kalla det "Alltid äkta Lågpris". Hos oss på jem & fix skall kunden vara säker på att alltid få mest för pengarna!

Detta uppnår vi genom att tillämpa en lågkostnadsstruktur som genomsyrar hela organisationen, vi drar helt enkelt inte på oss onödiga kostnader, vilket kommer dig som kund tillgodo på priset.

Våra butiker är relativt små och lätta att handla i, vi erbjuder drive in för enklare lastning av tyngre produkter. Vår personal erbjuder en hövlig och vänlig vägledning till vart du finner just dina varor och för att kunna hålla ständigt låga priser tillämpar vi självbetjäning för dig som kund.

Vi vänder oss till prismedvetna konsumenter och proffskunder, med ett välanpassat sortiment som täcker de flesta behoven av byggmaterial och verktygssidan. Vårt säsongssortiment inom trädgårdsprodukter är brett och vi erbjuder även familjeinriktade varor som lekprodukter och hushållsartiklar så att alla kan finna något på jem & fix.

Det skall vara lätt, roligt och billigt att handla kvalitetsprodukter på jem & fix, det är vårt dagliga mål och vårt löfte till dig som kund.

Vi jobbar med koncerngemensamma inköp tillsammans med Harald Nyborg, och koncernen verkar med över 200 butiker i Norden, vilket ger oss en stor inköpsvolym.

jem & fix huvudkontor ligger i Landskrona. Från huvudkontoret sker alla inköp, marknadsföring planläggs och produceras samt affärsutveckling och nyetableringar hanteras. 
jem & fix är ett familjeägt företag och den dagliga ledningen består av VD och delägare Erling Daell och Kedjechef Fredrik Hennings.

Eda Web2
Erling Daell
VD och delägare

  FRH_web _2014
Fredrik Hennings
Kedjechef