Fruktträd

Fruktträd
    

Produktbeskrivning

Artikelnummer.: 9026729

  • Välj mellan 5 sorter

 

Välj mellan äpple, päron, körsbär, plommon eller persika.

Äppelträd
Äppelträd vill gärna ha gott om plats och trivs bäst i vindskyddat och soligt läge. Kan planteras från vår till höst. Vi rekommenderar att du planterar trädet i näringsrk och väldränerad jord. Att vattna trädet under torra perioder är viktigt, särskilt första året efter plantering.

Päronträd
Kan planteras från vår till höst. Jorden bör ständigt vara fuktig, för att jorden inte ska torka ut för snabbt rekommenderar vi att man tillfälligt täcker jorden med torv. Detta för att trädet ska kunna slå rot ordentligt. Päronträdet blommar under maj-juni.

Körsbärsträd
Planteras i näringsrik och väldränerad jord, plantera trädet lika djupt som det stått i krukan. Trädet blommar i april-maj. Körsbärsträd är känsliga för beskärning.

Plommonträd
Trivs bäst i väldränerad jord. Kan planteras året om, placera gärna trädet i vindskyddat och soligt läge. Ett tips är att plantera trädet intill en vägg.

Persikoträd
Trädet blommar i april-maj. Plantera persikoträdet i näringsrik och väldränerad jord. Vattna ordentligt! Persikoträd är känsliga för beskärning.