P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Adventsljusstake 6-armad Röd

Art.nr: 9058905

799,00/st
  • Adventsljusstake 6-armad
  • Rödlackerat trä med mässingsdekoration
  • Mått: 44 x 7 x 50 cm
  • Säljs endast online

Produktbeskrivning

Adventsljusstake 6-armad i rött

Klassiskt röd adventsljusstake med vackra mässingsdetaljer. Det är en elljusstake med 6 stycken ljus som sprider ett vackert varmvitt sken i decembermörkret. Adventsljusstaken är tillverkad av trä och har lackerats i en vacker traditionell röd kulör. Bredden på adventsljusstaken är 44 cm, djupet 7 cm och höjden 50 cm. Den har en 1,7 m lång anslutningssladd med strömbrytare som praktiskt når fram till eluttaget, samtidigt som brytaren gör det smidigt att tända och släcka ljusen. Spänningen för adventsljusstaken är 230V och dess effekt är 18W. Adventsljusstaken är av kapslingsklass IP20 och avsedd för inomhusbruk.

Med en adventsljusstake sprids ett vackert och trivsamt ljussken och en härlig julstämning i hemmet. Placera ljusstaken i ett fönster, på bordet eller på en hylla, där den passar bäst hemma hos dig helt enkelt, och njut av ett vackert ljussken under hela julen.

Adventsljusstake 6-armad Röd säljs endast på vår e-handel och finns ej att köpa i våra butiker. 

Adventsljusstake 6-armad finns även att köpa i en vit kulör: Artikelnummer 9058899

Konstsmide.jpg