På grund av extraordinär belastning tar vi för tillfället inte emot några ärenden via telefon och svarstiden på mejl och Facebook är tyvärr längre än vanligt.
Vi har även förseningar i leveranser och leveranstiden kan just nu uppgå till 14 dagar.

Adventsljusstake vit mässing

Art.nr: 9051248

329,00/st
  • Adventsljusstake vit mässing
  • Med 5 ljus
  • Mått: 44,5 x 50 cm
  • Inkl. transformator
Lagerstatus uppdaterades senast: 4 jun 2020 12:24

Produktbeskrivning

Adventsljusstake vit mässing

Elektrisk adventsljusstake med fem stycken ljus som sprider ett vackert stämningsfullt sken i vintermörkret. Adventsljusstaken är tillverkad av metall och har längden 44,5 cm och är 50 cm hög. Den är neutralt och stilfullt lackerad i vitt och mässingfärg vilket ger adventsljusstaken en diskret och modern design. Adventsljusstaken smälter snyggt och stilfullt in i den ljusa skandinaviska moderna inredningsstilen och är en elegant dekoration att ställa i fönstret eller på exempelvis ett bord eller en hylla.

Adventsljusstaken säljs inklusive ljus och transformator samt en 180 cm lång sladd med strömbrytare. Den nästan två meter långa sladden skapar flexibilitet vid placering av ljusstaken och gör att den enkelt når hela vägen till eluttaget. Placera ljusstaken där den passar hemma hos dig och låt den brinna vackert och sprida en mysig, längtansfull julatmosfär i hemmet!

Konstsmide.jpg