Arbetskläder


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Arbetskläder av hög kvalitet, till lågt pris!

Bra arbetskläder gör jobbet både lättare och mer effektivt! För nästan lika viktigt som det är att ha rätt byggmaterial och verktyg, kan det vara att ha praktiska och bekväma kläder på jobbet. Med smarta och slittåliga arbetskläder kan du röra dig bekvämt och du behöver inte oroa dig för till exempelvis färgfläckar eller gnistor, vilket gör att du kan koncentrera dig till 100% på jobbet. Hos oss hittar du ett stort utbud av praktiska arbetskläder av hög kvalitét till låga priser så att du är fullt utrustad och redo för sitt nästa byggprojekt!

Billiga arbetskläder online

Från vår e-handel kan du klicka hem dina nya arbetskläder snabbt och enkelt. Vi vet hur viktigt det är att vara rätt utrustad på jobbet och erbjuder därför ett stort utbud av billiga arbetskläder i olika storlekar som passar de flesta, både byggarbetare och hemmafixare. Här hittar du allt från t-shirts och swetshirts till hantverksbyxor och shorts. Du hittar även softshelljackor och fleecejackor för utomhusprojekten samt skärp och stretch-bälten som får byxorna att sitta på plats.

Mer än bara arbetskläder

Utöver kläder kan du kan även välja bland ett stort utbud av Arbetshandskar och Skyddsutrustning som gör att du kan känna dig säker och undvika skador under dina byggprojekt och för dig som mest håller till i trädgården, erbjuder vi även Trädgårdshandskar som är speciellt utformade för plantering och trädgårdsfix.

Mer arbetskläder för pengarna!