Badrumsmöbel 60cm vit matt

Art.nr: 9051752

600,00/st 999,00/st

Produktbeskrivning

Badrumsmöbel 60 cm

Renoverar du badrummet? Att sätta in nya badrumsskåp är ett enkelt och smidigt sätt för att skapa en ny fräsch känsla till hela badrummet.

Den här badrumsmöbeln är ett skåp som monteras under handfatet. Skåpet har två stycken lådor utrustade med den så kallade softclose mekanismen som gör att de stängs lugnt, försiktigt och smidigt utan att smälla. Möbeln har en vit matt kulör och lådorna är designade med ett dolt grepp utan knoppar vilket ger en stilren och modern känsla till hela badrummet. Med dubbla lådor får du gott om plats för förvaring och dessutom en god överblick för vad som finns i dem. 

Bredden på badrumsskåpet är 59,5 cm och höjden 45,5 cm. Det levereras omonterat, utan vask. Komplettera med tillhörande Vask 60 cm vit (artikelnr 9051743).

Oavsett om du gör en totalrenovering av badrummet eller vill ge det en mindre upprustning så är nya badrumsmöbler något som definitivt bör prioriteras, ett enkelt medel för att ge badrummet ett rejält lyft. Komplettera gärna möbeln med Högskåp vit (artikelnr 9051750) i samma serie.