Bevattningspåse 75 L

Art.nr: 9052842

149,00/st
  • Bevattningspåse
  • Volym: 75 L
  • Dimension: 92 x 86 cm
  • Färbättrar trädets rotsystem 
Begränsat antal
Lagerstatus uppdaterades senast: 4 apr 2020 13:52

Produktbeskrivning

Bevattningspåse för träd

En bevattningspåse ger professionell och tidssparande bevattning för träden i din trädgård. En bevattningspåse ger trädet rikligt med vatten under en lång tid vilket ger trädet ett starkare och djupare rotsystem. Bevattningspåsen töms på ca 6 timmar genom långsam utsippring och försäkrar en god tillväxt hela sommaren.

Använd påsen genom att vika båda sidorna runt stammen och stäng sedan påsen med blixtlåset. Fyll därefter en fjärdedel av påsen med vatten och lyft sedan remmarna innan du fyller påsen helt. Du kan även fylla på med flytande gödning i vattnet. Påsen är enkel att montera och fylla, den reducerar avdunstning av vatten vilket gör att du förbrukar mindre vatten till dina träd jämfört med att endast vattna med exempelvis en slang. Påsen är tillverkad av PVC plast, den har en tätvävd struktur som känns mjuk och gummiaktig och är mycket hållbar och slits minimalt trots väderpåverkan.

Vi rekommenderar att använda bevattningspåsen från 1 maj till 1 oktober, för både första och andra växtsäsongen efter planteringen, även för träd som planteras på hösten.

Hortus_logo_edited.jpg