På grund av extraordinär belastning tar vi för tillfället inte emot några ärenden via telefon och svarstiden på mejl och Facebook är tyvärr längre än vanligt.
Vi har även förseningar i leveranser och leveranstiden kan just nu uppgå till 14 dagar.

Drevremsa 15 m

Art.nr: 9041175

59,95/st 4,00 pr. mtr
  • Drevremsa
  • För isolering 
  • Mått: 22 x 50 mm
  • Längd: 15 m
Finns i lager butik
Lagerstatus uppdaterades senast: 1 jun 2020 16:52

Produktbeskrivning

Drevremsa för isolering

15 meter lång drevremsa med måtten 22 x 50 mm. Drevremsan används för isolering, vanligtvis för att isolera runt dörr- och fönsterkarmar. Vid montering ska drevremsan tryckas in i utrymmet runt dörr- eller fönsterkarmen, vik remsan för att få den att passa och försök samtidigt att behålla så mycket luft som möjligt. Det är luften som avgör hur väl isolerat resultatet blir, ju mer luft som behålls i drevremsan desto bättre isolerat resultat. Viktigt när man isolerar vid en yttervägg är att det alltid ska finnas ett vindtätt ytskikt på utsidan och ett lufttätt och fuktsäkert ytskikt på insidan. 

Förvaring och hantering

All isolering ska förvaras torrt och skyddat mot fukt. Fukt försämrar isoleringens egenskaper samt framkallar lukt. Om isoleringen mot förmodan skulle bli fuktig är det av yttersta vikt att den fuktiga isoleringen inte byggs in i konstruktionen. Fukt och lukt kan försvinna med tiden om isoleringen får ligga torrt och luftigt, men det är viktigt att vänta tills det är helt säkert att all fukt är borta innan isoleringen används.