P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Effekt gräsgödning 6 kg

Art.nr: 9031428

189,00/st 31,50 pr. kg
  • Effekt Gräsgödning
  • 6 kg
  • Organisk NPK-gödsel
  • KRAV-certifierad

Produktbeskrivning

Effekt gräsgödning

En grön och välmående gräsmatta ger en vacker och inbjudande känsla av en trädgård. Genom att gödsla gräsmattan ger du gräset extra näring och lite hjälp på traven för att få den där mjuka, friska känslan. 

Effekt gräsgödning är en långtidsverkande och organisk NPK-gödning (10-1, 3-4) med mikroorganismer som håller din gräsmatta fri från mossa och ogräs. Mossa stänger ute ljus och vatten från gräset, genom att motverka mossan och samtidigt tillföra näring får gräset bästa möjlighet att växa sig grönt och starkt. Den höga andelen, kväve, magnesium och spårämnen ökar gräsrötternas näringsupptag och gräsmattan blir snabbt grönare och friskare.  

Den organiska gräsgödningen är KRAV-certifierad och godkänd för ekologisk odling. Den innehåller endast naturligt kväve och inget kemiskt kväve finns i produkten. Produkten innehåller heller inga tillsatser av djurspillning. 

Effekt gräsgödning säljs i förpackningar om 6 kg vilket räcker till att få ett färdigt resultat på en yta av 120 kvm. Efter spridning av gödningen är det helt ofarligt för både människor och djur vistas vid de gödslade områdena på en gång.