P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Entrétak Tina 1200 mm

Art.nr: 9039284

1 499,00/st
  • Entrétak TINA 3 x 914 x 1200 mm
  • UV skyddad polykarbonatskiva - Galvaniserade och pulverlackade konsoler
  • Kan monteras ihop till önskad bredd
  • Kopplingsprofil medföljer

Produktbeskrivning

Entrétak Tina med UV-skydd

TINA 1200 är ett överhäng/entrétak, perfekt för att täcka ytterdörren, vedstapeln, cyklar och trädgårdsredskap etc. vid tuffare väderförhållanden. Ett bra alternativ för den breda butiksdörren då entrétak TINA 1200 har den stora fördelen att det kan byggas till på längden. Entrétaket är tillverkat av material som tål vind och väta. Konsolerna är först galvaniserade och därefter pulverlackerade. Själva skivan är tillverkad av 3 mm UV-behandlat polykarbonat och är garanterat väderbeständig under många år framöver.

Två starka aluminiumkonsoller monteras innanför polykarbonatskivan för att hålla taket på plats. På slutet finns en aluminiumremsa. Alla hål är förborrade och installationen kräver inga specialverktyg. Monteringsbultar ingår för montering i tegelvägg. TINA 1200 är 3 mm tjockt, 1200 mm brett och 914 mm djupt. Installationshöjd ovanför dörren är 394 mm.