Fixa ordning i
garage & förråd!

Har du samlat på dig lite för mycket prylar i garage eller förråd, som nu skapar oreda och kaos? Här har vi samlat inspiration, tips och passande produkter, för att du ska kunna skapa ordning bland verktyg, biltillbehör och annat som står och tar plats i dina förrådsutrymmen.

 

Förvaringsmöjligheter


Behöver du få ordning i garage eller förrådsutrymme? Det är lätt att samla på sig för mycket saker som sedan inte får en riktig förvaringsplats. Med hjälp av förvaringshyllor och lådor kan du enkelt få mer ordning bland prylarna. Att organisera sina förvaringsytor kan vara ett tidskrävande jobb, men vi lovar att resultatet är värt det - en välorganiserad verkstad gör det inte bara lättare att hitta allt, det gör även dina fixarprojekt roligare och mer effektiva!

 

Tips!

  • Genom att välja (eller varför inte själv bygga?) en arbetsbänk i rätt höjd gör du arbetet mer ergonomiskt. Det gör att du kan fixa med dina hemmaprojekt med mindre risk för att kroppen tar skada.
  • Maskeringstejp är en billig lösning för att markera ut vad som finns i de olika förvaringslådorna. Sätt en liten bit tejp och skriv innehållet med en väl synbar märkpenna. På så vis hittar du lättare vad du letar efter. 
  • Med olika redskapshållare och krokar kan du få upp mer saker längs med väggarna, och på så sätt utnyttja dina förvaringsytor till max.

Inred med golvplattor!

Pigga upp kalla och tråkiga golv i förråd eller garage med golvplattor. Plattorna ger en mer bonad känsla i rummet, och gör golvet mer behagligt att gå på. En fördel med de flesta golvplattor är att de låter det underliggande golvet andas, vilket är viktigt i fuktiga rum som förrådsutrymmen ofta är.

Hos oss hittar du ett stort utbud av golvplattor i olika färger och material. En populär och väldigt användbar sådan är golvplatta Hestra (se bild), som dessutom tål upp till 110 ton/m2 och därför passar utmärkt under bilen i garaget. Ta gärna en titt på hela vårt sortiment i länken nedan.

 

Verktyg & förvaring

Har du dåligt med förvaringsplats för dina verktyg? En verktygslåda är perfekt för de verktyg som du använder mest, så att du alltid vet var de är och lätt kan bära med dig allt till olika projekt i hemmet. Verktyg som inte används lika ofta kan med fördel hängas upp på krokar, läggas på hyllor eller placeras i uppmärkta förvaringslådor.

Med en bra arbetsbänk får du inte bara en utmärkt arbetsyta utan även lite extra förvaringsmöjligheter. Häng en verktygstavla ovanför bänken för att optimera förvaringen av dina verktyg, samtidigt som de blir lättillgängliga när du fixar med dina projekt!

Saknar du något verktyg till din samling? Vi har ett stort utbud av elverktyg, handverktyg, mätverktyg m.m. Kolla in hela vårt verktygssortiment i länken nedanför.

 

Ta hand om bilen!

En fördel med att få ordning i garaget är såklart att bilen får plats där inne. Genom att kunna förvara bilen i garaget skyddar du den mot väder och vind, vilket innebär att den håller sig i gott skick under en längre tid. Det innebär dessutom att du kan stå mer skyddat när du fixar med bilen.

Hos oss hittar du bilprodukter så som billampor, bilbatterier, laddkabel till elbil och lyftdon. Vi har dessutom ett stort sortiment bilvårdsprodukter, så att du kan tvätta, polera och vårda din bil. Se hela vårt sortiment med bilprodukter i länken nedan.