Fjärrströmbrytare inom-/utomhus

Art.nr: 9051769

200,00/st 249,00/st
  • Fjärrströmbrytare
  • 4-pack
  • För inom- och utomhusbruk
  • Jordad och petsäker

Produktbeskrivning

Fjärrströmbrytare inom-/utomhus

Med en fjärrströmbrytare kan du enkelt slå på och av dina lampor och apparater med ett enda klick. Ett smidigt och bekvämt sätt att trådlöst styra elektroniken i hemmet. Det här setet innehåller fyra stycken mottagare samt en gemensam vit fjärrkontroll som möjliggör att antingen slå på och av alla mottagare samtidigt eller att styra dem var och en för sig. Två av mottagarna är vita och ämnade för att använda inomhus, de andra två är svarta och försedda med självstängande lock som gör att de kan användas utomhus. Räckvidden för att nå mottagarna med fjärrkontrollen är upp till 25 meter vid fri sikt.

Alla mottagare har en inbyggd indikator som lyser vid inkoppling. De har självprogrammerande kodifiering och är störningssäkra tack vare att de har upp till 65 000 olika koder som förhindrar att mottagarna slås av eller på av någon utomstående. 

Mottagarna har jordade brunnar och är petsäkra. Den maximala belastningen är 1000 W per mottagare. Spänningen är 230 V/50 Hz och kapslingsklassen är IP 20 och IP 44. Fjärrkontrollen är utrustad med ett CR 2032 batteri.

Brennenstuhl.jpg