Grästrimmer 18V Bosch

Art.nr: 9055842

1 399,00/st
  • Grästrimmer 18V
  • Klippdiameter 26 cm
  • EasyGrassCut
  • Batteridriven
  • Bosch

Produktbeskrivning

Grästrimmer Batteridriven 18V Bosch

Med en batteridriven grästrimmer kan du smidigt och effektivt komma åt att klippa alla de gräsytor som är svåra att nå med gräsklipparen. En grästrimmer är perfekt att använda för att ta bort gräset runt staketet, vid rabatten och närmst intill husfasaden och den gör det både enklare och roligare att hålla trädgården fin!

Bosch batteridrivna 18V Grästrimmer med EasyGrassCut ger dig ett trimningsresultat att vara stolt över. Med den sladdlösa grästrimmern och dess bekväma funktioner kan du röra dig fritt i trädgården och snabbt och smidigt få gräsytorna fina. Grästrimmern är en del av Bosch PowerForAll-Serie och drivs av ett 18V Lithiumjon batteri. Ett batteripack PBA 18V 2.5 Ah W-B samt laddare AL 1830 CV ingår vid köp av Bosch grästrimmer. Laddningstiden för batteriet är ca 1 h. 

Grästrimmern klipper med en 1,6 mm tjock trimmertråd och den har halvautomatsk trådmatning med 4 meter tråd per spole. Med ett vikbart trimmhuvud går det även att vinkla huvudet i 180 grader och trimmern har en klippdiameter på 26 cm. Ljudnivån vid användning av trimmern uppgår till 69/81 db. Bosch grästrimmer är lätt och smidig att hantera, den har en vikt på endast 2,1 kg, är 90,4 cm lång och 26,3 cm bred.

Rengöring & underhåll Bosch Grästrimmer

Rengör din grästrimmer efter varje användning så håller den längre. Med regelbunden rengöring kan du öka maskinens livslängd med flera säsonger. Var extra noggrann med att hålla rent runt trimmerhuvudet och intill trimmertråden samt med att hålla ventilöppningarna rena från damm, jord och gräsrester. Rengör med fördel grästrimmern med en liten borste eller med en väl urvriden trasa för att komma åt överallt. Du ska aldrig spola av trimmern med vatten eller hälla vatten på den, då den riskerar att skadas. Förvara maskinen i ett torrt utrymme med en plusgradig temperatur. Grästrimmern ska ej utsättas för frost.

Reklamation Grästrimmer 18V Bosch

Har du upptäckt något fel på din Bosch grästrimmer? Klicka här för att fylla i Bosch Reparationsorder-formulär.
Försändelse samt retur är kostnadsfritt och retur av produkten sker inom 3–5 dagar. Se till att ha kvitto samt produktens verktygsbeteckning och typnummer redo och fyll därefter i online-reparationsuppdraget. 

Bosch.jpg