Grävredskap


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Grävredskap för trädgårdens grävarbeten!>

Ska du gräva i trädgården? Unna dig en ny, ordentlig spade, det kommer att vara värt det! Grävarbete kan vara tungt och tidskrävande men med ordentliga grävredskap blir jobbet både roligare och mer effektivt. Vi erbjuder dig flera olika sorters spadar, skyfflar, grepar och jordborrar för trädgårdens alla grävarbeten. Grävredskapen underlättar allt från plantering till att skyffla sand och grus, få undan ogräs och skörda grönsaker. Vad för grävredskap behöver du?

Stort utbud av spadar

Vi erbjuder ett brett utbud av spadar för olika grävarbeten. Hos oss hittar du allt från små planteringsspadar för plantering av blommor till gedigna grävspadar för stora grävarbeten. Vi har även kantskärare som är praktiska för rabatter, gräsmattor och inför plattsättning, för att få till snygga raka kanter när du gräver.

Skyffeln är ett praktiskt grävredskap

En skyffel är ett praktiskt grävredskap för att förflytta, sprida ut och fördela. Skyffeln är perfekt för att skyffla jord, gödning, sand, grus och annat i trädgården och används både till trädgårdsarbetet och till byggprojekt.

Utöver den traditionella skyffeln erbjuder vi även gångskyfflar som hjälper dig att hålla ogräs borta från trädgårdsgångarna. 

En grep luckrar upp jorden när du gräver

Grepen är ett grävredskap som luckrar upp hård och kompakt jord samt underlättar att gräva i jord med mycket stenar och rötter. Det är även ett grävredskap som är praktiskt för att lufta komposten och för att skörda potatis och andra rotfrukter.

Vilket grävredskap kan gräva hål för stolpar?

Jordborren är ett perfekt grävredskap för att borra dig ner i marken. Till skillnad mot en spade gör den ett smalt hål tack vare sin spiralformade design, vilket ger ett hål med stabilt fäste för stolpar, stängsel, stolpskor mm. Jordborren är designad just för att borra hål i jorden och tar sig effektivt ner i både hård och lös jord.

Läs mer om våra olika grävredskap på respektive produktsida. Vi har grävredskapen för din trädgård!

Mer grävredskap för pengarna!