Gräsklippare med elstart

Art.nr: 9049628

3 299,00/st
  • Gräsklippare 
  • Bensindriven 
  • Klippbredd: 51 cm
  • 60 L uppsamlare 
Begränsat antal
Lagerstatus uppdaterades senast: 6 aug 2020 8:22

Produktbeskrivning

Gräsklippare

Självgående bensindriven gräsklippare från Garden med en kraftig 196 cc 4-takts luftkyld motor med 3,7 hästkrafter. Gräsklipparen startas lätt med elstart, den har matoreffekten 2,8 kW och kör med hastigheten 3,5 km/h. Den har klippbredden 51 cm och en klipphöjd som kan justeras i 8 olika lägen mellan 3 och 8 cm för att du ska kunna anpassa höjden efter just din gräsmatta och behov. Bränsletanken rymmer 1 liter och är avsedd för blyfri bensin 95 Oktan, oljetankens volym är 0,6 liter. Gräsklipparen väger 33 kg och är självgående.

Gräsklipparen har olika klippfunktioner: bakutkast med uppsamling eller bioklipp. Ställer du in bakutkast med uppsamling samlas det klippta gräset i den tillhörande 60 liters uppsamlaren. Om du inte vill att gräset ska fångas upp av uppsamlaren är funktionen bioklipp perfekt. Då finfördelas gräset med hjälp mav multiclip och mulchfuktionen för att sedan återföras till gräsmattan och bli till näring åt gräset. 

Tänk på att inte förvara gräsklipparen där det finns risk att den kommer att utsättas för väta och kyla, utan vi rekommenderar att förvara den i ett förråd eller i ett garage. För att göra förvaringen smidigare har gräsklipparens handtag ett så kallat "quick-lås" som gör det lätt att fälla ner handtaget när det behövs. 

Specifikationer

Effekt 2,8 kW
Hastighet 3,5 km/h
Klippbredd 51 cm
Uppsamlare 60 L
Klipphöjd 8 lägen, 3-8 cm
Kraftkälla Bensindriven
Varumärke Garden
Elstart Ja