Just nu kan det förekomma leveransförseningar med 1-3 dagar samt längre svarstider från kundservice

Grästrimmer 18V - 230 mm

Art.nr: 9052142

699,00/st
  • ​​​​​​Grästrimmer Garden
  • Justerbarn trimmhuvud
  • Klippbredd: 26 cm
  • Batteridriven
Begränsat antal
Lagerstatus uppdaterades senast: 9 apr 2020 8:52

Produktbeskrivning

Batteridriven grästrimmer

En grästrimmer kan vara trädgårdens smidigaste hjälpreda. Den är flexibel för att komma åt alla de ytor som är svåra att nå med gräsklipparen och gör det både roligare och enklare att hålla fint i trädgården! Perfekt för att få bort gräset runt staketet,  samt under buskar och vid rabatter.

Grästrimmer 18V från Garden är en batteridriven trimmer utrustad med ett teleskopskaft i aluminium. Den har ett trimmhuvud som är justerbart i 4 lägen vilket gör att du smidigt kan anpassa vinkeln på trimmningen utefter kanterna på gräsmattan. Den har ett justerbart handtag som kan vridas i 180 grader för att göra trimmningen så smidig och effektiv som möjligt. Trimmerns säljs inklusive ett 1500 mAh lithium-Ion batteri samt tillhörande laddare. Uppladdningstiden för batteriet är 3 till 5 timmar.

Fördelen med att använda en batteridriven trimmer är att den ger smidigheten att trimma överallt i trädgården utan att du behöver tänka på sladdar (och förlängningssladdar!) som är i vägen eller inte når ända ut till det bortesta hörnet. Dessutom slipper du att använda bensin.

Gardens 18V trimmer har klippbredden 26 cm och arbetar med en hastighet på 8000 varv per minut. Det är en smidig och behändig trimmer med genomtänkt konstruktion och bra användarvänlighet. 

Användning

Vi rekommenderar att använda skyddsglasögon, långa arbetsbyxor, halkfria skyddsskor samt hörselskydd när du använder grästrimmern. Det är även bra att kolla gräset du ska trimma innan du börjar för att rensa bort eventuella föremål och sten som riskerar att slungas iväg av trimmertråden. På så sätt minskar du skaderisken för både dig själv och andra samt på själva trimmern. Grästrimmern ska aldrig användas vid regnväder eller på fuktigt gräs. Bäst resultat uppnår du på torrt och kort gräs, är gräset långt är det lättast att trimma det i omgångar.
Användningstiden är ca 20-30min.

Rengöring och underhåll

Rengör din trimmer från gräs och smuts efter varje gång som du har använt den. Med regelbunden rengöring kan du öka maskinens livslängd väsentligt. Var extra noggrann med att hålla rent runt trimmerhuvudet och vid avskärningstråden samt med att hålla ventilöppningarna fria från damm och smuts. När du rengör din trimmer rekommenderar vi att du använder dig av en liten borste eller en väl urvriden trasa. Du ska aldrig spola av trimmern med vatten eller hälla vatten på den, då kan maskinen ta skada! Förvaring av maskinen ska vara i en torr miljö där den inte utsätts för frostgrader.

Garden.jpg

Specifikationer

Spänning 18V
Klippbredd 26 cm
Klipphastighet 800 v/min
Kraftkälla Batteridriven
Varumärke Garden
Kantklippning Ja
Teleskopskaft Ja