Vi tar för tillfället inte emot några ärenden via telefon & svarstiden på mejl & Facebook är tyvärr längre än vanligt.
Leveranstiden kan just nu uppgå till 14 dagar.

Grästrimmer 40V Garden

Art.nr: 9045235

599,00/st
  • Grästrimmer Garden
  • Spänning: 40V
  • Klippbredd: 30 cm
  • Exkl. batteri och laddare
Begränsat antal
Lagerstatus uppdaterades senast: 14 jul 2020 19:51

Produktbeskrivning

Grästrimmer 40V från Garden

En grästrimmer är idealisk för alla de ytor som är svåra att nå med gräsklipparen. Med en grästrimmer är det lättare att komma åt närmast in vid husfasaden och verandan samt under buskar och runt staket, trimmern gör det helt enkelt lättare att hålla fint i trädgården.

Grästrimmer 40V från Garden är en batteridriven trimmer med en körtid på 35 minuter. Trimmern är utrustad med ett teleskåpskaft som gör det smidigt att trimma överallt i trädgården utan att du behöver tänka på sladdar eller använda bensin. Batteri och laddare ingår inte vid köp av trimmern utan köpes separat.

Trimmern har en klippbredd på 30 cm samt en hög prestanda och kan enkelt ta sig genom områden med högt och mycket gräs. Obelastad arbetar trimmern med ett varvtal på 7500 varv per minut. Trimmern har en behändig vikt på 3,38 kg och är utrustad med justerbara handtag för att skapa bästa komfort vid användning. Grästrimmern är ej anpassad för att användas vid regnväder eller på fuktigt gräs, bäst resultat uppnås på torrt och kort gräs. Trimtråden är en dubbellina med diametern 1,6 mm och längden 6 m.

Vi rekommenderar att du alltid använder skyddande glasögon, långa byxor samt skyddsskor när du använder en grästrimmer. Vi rekommenderar även att gå igenom gräsområdet du ska trimma innan du börjar för att rensa bort eventuella föremål och stenar som riskerar att slungas iväg av den roterande trimmertråden. Genom att göra detta förebygger du för att förhindra skador både på dig och andra samt på trimmern. 

Rengöring och underhåll

Med små medel håller du din maskin i bra skick och du kan du öka livslängden väsentligt på maskinen genom att underhålla den. Rengör trimmern från gräs och växter efter varje gång du har använt den, var extra noggrann med att hålla rent runt trimmerhuvudet och vid avskärningskniven samt att hålla ventilöppningarna fria från smuts och damm. Använd en mjuk borste eller torka av trimmern med en väl urvriden trasa. Spolas aldrig av maskinen med vatten, då kan den förstöras. 

Förvaring av trimmern rekommenderas i en torr miljö där den inte utsätts för frost.

Specifikationer

Tjocklek trimmertråd 1,6 mm
Vikt 3,38 kg
Klippbredd 30 cm
Spänning 40V
Längd trimmertråd 6 m
Klipphastighet 7500 v/min
Varumärke Garden
Teleskopskaft Ja