Häcksax 18V Garden

Art.nr: 9052141

699,00/st
  • Häcksax Akku 
  • Batteridriven
  • 18V LI-ION batteri
  • Svärdlängd: 52 cm

Produktbeskrivning

Batteridriven häcksax 18V

Den här batteridrivna häcksaxen från Garden är en perfekt maskin att använda till klippning av trädgårdens häckar och buskar. Häcksaxen har ett 52 cm långt svärd och klara att kapa grenar med en tjocklek på upp till 15 mm. Trimmern har ett smidigt och greppvänligt handtag som är vridbart i 180 grader. Det vridbara handtaget underlättar arbetet och gör det enkelt att nå buskarna i alla vinklar. 

Genom att trimma buskar och häckar ger du växtligheten nytt liv och kraft att växa. Dessutom skapar du en stilfull och inbjudande känsla till din trädgård. Med en batteridrivnen häcksax är det lätt och smidigt att komma åt överallt i trädgården och du slipper krångla med besin och sladdar som är i vägen. Maskinen säljs inklusive ett 1,5 Ah LI-ION batteri på 18V samt tillhörande laddare. Uppladdningstiden är mellan 3 och 5 timmar och ger en arbetstid på  mellan 20 och 30 min per uppladdning.

Underhåll och förvaring

Efter användning av häcksaxen rekommenderas att rengöra maskinen från smuts och grenrester. Genom kontinueligt underhåll och att du håller trädgårdsmaskinerna rena så ökar livslängden på maskinerna. Borsta eller torka av din trimmer med en borste eller mjuk och väl urvriden trasa. Skölj aldrig din maskin med vatten.

Förvara trimmern i en torr miljö där den inte utsätts för frostgrader.

Garden.jpg

Specifikationer

Max kaptjocklek 15 mm
Spänning 18V
Svärdlängd 52 cm
Kraftkälla Batteridriven
Varumärke Garden