P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Hänglås kombinationslås

Art.nr: 9051812

69,95/st
  • Hänglås kombinationslås
  • Mått: 64 x 33 x 15 mm
  • TSA-godkänt

Produktbeskrivning

Hänglås kombinationslås

Ett praktiskt hänglås med möjlighet att själv välja din personliga kombination för att låsa och låsa upp hänglåset. Med ett hänglås kan du känna dig trygg med att dina tillhörigheter är i säkert förvar. Hänglåset är perfekt att använda på handväskor, kabinväskor, resväskor, ryggsäckar och annat bagage, samt även för att låsa exempelvis skåpet på gymmet, badhuset eller i skolan.

Hänglåset har måtten 64 x 33 x 15 mm och är TSA-godkänt.

TSA (Transport Security Administration)

Ett TSA-godkänt lås har blivit godkänt av USA:s "Transporation security administration" samt säkerhetspersonal på flygplatser världen över. Säkerhetspersonalen  har tillgång till en specialnyckel som gör det möjligt att öppna låset för att kontrollera bagage, vilket gör att du kan känna dig trygg med att kunna låsa ditt bagage samtidigt som du slipper oroa dig över att säkerhetspersonalen riskerar att ha sönder ditt lås eller din väska vid en eventuell bagagekontroll. 

Genom att skydda ditt bagage med ett TSA-lås bidrar du till en ökad flygsäkerhet och kan passera genom tullen i alla länder utan onödiga problem.

TSA-godkända lås är det enda låsen som är godkända att använda på sitt bagage vid resor till och från USA.

Ställa in den personliga koden

Ställ in din personliga kod genom att dra upp bygeln, vrid den 90 grader och tryck sedan ned den i hålet. Välj och ställ in din personliga tresiffriga kod och vrid sedan tillbaka bygeln i normalt läge. Vill du byta kod gäller samma sak, vrid bygeln, sätt ned den i hålet, välj din nya kod och vrid tillbaka bygeln igen.