P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Hörnlist Woodlook Mörkgrå

Art.nr: 9056173

44,95/st
  • Hörnlist Woodlook Hestra
  • Plast - Mörkgrå
  • 2-pack
  • 35,5 x 5,5 cm

Köp tillsammans

Du tittar på

Hörnlist Woodlook Mörkgrå

44,95 /st

Kantlist Woodlook Mörkgrå

34,95 /st

Golvplatta Woodlook Mörkgrå

159,00 /st

Hörnlist Woodlook Mörkgrå

44,95 /st

Kantlist Woodlook Mörkgrå

34,95 /st

Golvplatta Woodlook Mörkgrå

159,00 /st

3 Varor är valda

Samlat pris:

238,90 kr.

Produktbeskrivning

Hestra Hörnlist Woodlook

Lägg till hörnlister på ditt golv woodlook från Hestra för en komplett och snygg finish. Hörnlisten placeras på yttre hörn för att runda av det annars markanta hörnet på plattan. En högkvalitativ svensktillverkad hörnlist i ren, 100 % återvinningsbar polypropen som tål det mesta, precis som själva golvplattan. Tillsatt UV-stabilisator för att listen ska tåla ett långvarigt utomhusbruk. Den här listen är speciellt tillverkad för att matcha golvplattan i samma kulör. Välj samma färg som golvplattan, eller skapa en annan effekt efter eget tycke genom att välja en avvikande färg på hörnlist eller kantlist som också går att köpa till separat.

Hörnlisten används i de fall golvplattan läggs i utrymmen som saknar ett fast avslut som tillexempel intill en vägg eller golvlist. På terrassen, runt poolen eller runt utemöblerna är en hörnlist användbart. Likt Hestra golvplatta woodlook är hörlisten tillverkad i plast med ett mönster som efterliknar trä. Den lämpar sig därför precis som golvplatta woodlook lika bra inomhus som utomhus. Lätt att installera, komplettera vid behov och underhålla.

Hörnlisten är 35,5 cm lång, 5,5 cm bred och 1,2 cm tjock. Säljs i en förpackning om 2 stycken hörnlister.

Hestraplattan.jpg