Just nu kan det förekomma leveransförseningar med 1-3 dagar samt längre svarstider från kundservice

Häcksax 25 cc

Art.nr: 9049056

999,00/st
  • Häcksax
  • Bensindriven
  • 25 cc tvåtakts-motor
  • Svärdlängd: 55 cm
Begränsat antal
Lagerstatus uppdaterades senast: 9 apr 2020 18:21

Produktbeskrivning

Häcksax från Garden

Dags att klippa häcken igen?

En effektiv och kraftfull bensindriven häcksax med luftkyld 25 cc 2-taktsmotor med 0,7 kW motoreffekt. Häcksaxen har ett 55 cm långt svärd med ett avstånd mellan knivarna på 28 mm. Den lämpar sig perfekt för trimmning av häckar och buskage och hjälper dig att skapa en stilfull och inbjudande känsla av din trädgård. Dessutom får växterna ny kraft att växa när du klipper dem. Häcksaxen är lämpad för en maximal grentjocklek på 28 mm. 

Den bensindrivna häcksaxen startas smidigt med elektronisk tändning. Den drivs av oljeblandad blyfri bensin med blandningsförhållande bensin/olja: 1:40. Tankvolymen är 0,3 liter. 

Häcksaxen är försedd med ett virdbart handtag för att du lätt ska kunna komma åt överallt samt för att möjliggöra att hålla maskinen horisontell vid hela klippningen. Den tänds elektroniskt och har antivibrationssysmtem som minimerar skakningseffekten. Fördelen med en bensindriven maskin är inte bara den kraftfulla motorn, utan även flexibiliteten det ger att slippa ta hänsyn till sladdlängd och krångel med förlägningskablar. 

Vi rekommenderar att alltid bära stabila skor, skyddande glasögon samt greppvänliga handskar vid användning av maskinen. Avlägsna smuts och grenrester med en mjuk borste eller trasa när du är klar. Spola aldrig maskinen med vatten. Förvaring rekommenderas i en torr miljö där maskinen inte utsätts för frost.                                                                                          

Garden.jpg

Specifikationer

Tandavstånd 28 mm
Max kaptjocklek 28 mm
Svärdlängd 55 cm
Effekt 700W
Kraftkälla Bensindriven
Varumärke Garden