Hy-Land Q Projekt 2

Artikelnummer: 9047827

25 995,00/st
  • Lektorn Hy-Land Q Projekt 2
  • Torn med tak, klättervägg, knätternät & rutschkana
  • Beställningsvara
  • Pris inkl. hemleverans
Beställningsvara
Lagerstatus uppdaterades senast: 20 mar 2019 14:22

Produktbeskrivning

Lektorn Hy-Land Q Projekt 2

Lektorn Q projekt 2 från Hy-Land är ett lektorn bestående av ett torn med trätak med en klättervägg på ena sidan och ett klätternät på andra sidan samt en rutschkana att åka ner för. Tornet har längden 4,3 meter, bredden 3,1 meter och höjden 4 meter, säkerhetsarean är 46 m², längden inklusive säkerhetsarean är 7,5 meter och bredden inklusive säkerhetsarean är 6,1 meter.

Kontroller på alla komponenter och tillbehör till Hy-Lands olika lektorn görs regelbundet för att säkerställa att de håller den höga standard som är satt för styrka och hållbarhet. Metallen som används är galvaniserad och träet är av tryckimpregnerad furu märkt NTR-A, vilket gör att lektornet klarar av påfrestningar från väder och vind. Tryckimpregnering är den enda metod som skyddar träet ända in till kärnan och gör att det står emot alla väderlekar utan att ruttna.

Lektorn Hy-Land Q projekt 1 kommer levererat i delar men kan enkelt monteras ihop med hjälp av medföljande monteringsanvisning.

Lektornen är TÜV-godkända enligt den europeiska standarden EN 1176.

När du köper Lektorn Hy-Land Q Projekt 2 ingår:

Monteringsanvisning
Loggbok
Mutterhättor
Pulverlackerade handtag
Kraftigt klätternät
Halksäkra klätterstenar
Beslag till montering av fundament
Beslag och tillhörande verktyg
Vattenpass
ID-skylt i aluminium
Borr samt avståndsverktyg
Monteringsbeslag till rutschkanan

Lektorn Hy-Land Q Projekt 2 är en beställningsvara som beställs i din lokala jem & fix butik. Priset gäller inklusive hemleverans!

NSH nordic.jpg