Juldekorationer


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Magiska juldekorationer för hela hemmet!

Äntligen har det blivit dags att julpynta igen. För årets i särklass mysigaste högtid står nu för dörren. Precis som varje år har vi på jem & fix tagit uppgiften på allvar och laddat upp med en stor mängd magiska juldekorationer i alla dess former. Så är du på jakt efter nya tillskott till julsamlingen där hemma, ja då har du kommit helt rätt.

Hos oss kan du frossa bland klassiska träfigurer som tagna ur julsagorna, mysiga mjuka tomtar, lekfullt upplysta julbyar och stämningsfullt glimrande LED-figurer. Vi erbjuder även flera varianter av vattenfyllda LED-lyktor med inslag som glittrande snö, änglar, snögubbar och tomtar. Allt för att ta årets julmys till nya nivåer. Delar av vårt sortiment kan även användas utomhus, för visst är det väl härligt att kunna julpynta både inne och ute?

Klicka dig vidare eller besök någon av våra butiker för att hitta just dina favoriter bland juldekorationerna. Nu är det dags att pynta loss!

Stort utbud av juldekoration utomhus

Oavsett om du har trädgård eller balkong, vill vi ge dig möjligheten att lysa upp din utemiljö med härligt juliga dekorationer. Och när det kommer till just juldekoration utomhus, finns det inte mycket som slår våra lysande LED-figurer i akryl. Smycka ut trädgården, balkongen eller entrén med just din favoritfigur. I vårt sortiment av juldekoration utomhus finner du såväl klassiska julfigurer som julbockar, snögubbar och renar, liksom lekfulla djurfigurer i form av katt, hund och räv. Våra LED-figurer kommer i en mängd olika skepnader men har alla en sak gemensamt, dess glittrande belysning lyser upp med ett trivsamt sken och skapar en efterlängtad stämning i vintermörkret. Med julbelysning och juldekoration utomhus bringar du inte bara glädje åt dig själv, utan även åt hela grannskapet. Om du är nyfiken på fler utav våra lysande LED-figurer är du välkommen att klicka dig in i kategorin Dekorationsbelysning utomhus. Vi erbjuder även utsmyckade ljusslingor, bland annat med små söta ekorrar, grisar och tindrande stjärnor. Söker du istället efter lite mer traditionella ljusslingor, rekommenderar vi dig att kika i kategorierna Ljusslingor inomhus och Ljusslingor utomhus.

Slå på stort med stora juldekorationer utomhus

Tillhör du skaran entusiaster som vill gå all in med stora juldekorationer utomhus? Då ska vi inte göra dig besviken. Hos oss på jem & fix hittar du flera juldekorationer i stor storlek, som definitivt kommer att dra blickarna åt sig. Vad sägs om 105–130 cm höga renar designade med hundratals LED-lampor som lyser upp med ett vackert glittrande sken? Placera gärna ut flera i varierande storlekar och få känslan av att en hel familj med renar intagit trädgården. Renen har länge varit en klassiker i de amerikanska julhemmen och tycks nu även ha blivit en riktig storfavorit under juletid här i Sverige. Den amerikanska jultomtens ursprungliga renar var hela 8 stycken till antalet, med namn som Dasher, Dancer, Vixen och Comet. Ja, om du nu behövde lite inspiration till dina egna LED-renar..

Årets juldekorationer 2022 – köp online eller i närmaste jem & fix-butik

Hos oss på jem & fix kan du vara säker på att hitta ett varierat och uppdaterat utbud av julpynt och juldekorationer inför jul. Vi älskar som sagt julen och satsar alltid på att erbjuda de bästa juldekorationerna, år efter år. Så välkommen att klicka dig vidare ovan för att hitta just dina favoriter bland våra juldekorationer 2022. En stor del av vårt sortiment går att beställa hem i vår e-handel, så att du i lugn och ro kan bestämma dig för vilka dekorationer som passar dig bäst. Om du hellre vill göra dina inköp i butik är du självklart alltid mer än välkommen in till din närmaste jem & fix-butik.

Mer juldekoration för pengarna!