Just nu kan det förekomma längre leveranstider samt svarstider från vår kundtjänst. Vi arbetar hårt för att förkorta dessa. 

Julgranar & julgranspynt


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Julgranar och julgranspynt för en riktig julkänsla!

Ingen jul utan julgran och ingen julgran utan julgranspynt. Här hittar du ett stort utbud av äkta julgranar och plastgranar i olika modeller samt mängder av julgranspynt till billiga priser. Kika in hela vårt utbud och ladda upp för en riktigt stämningsfull jul.

Riktiga julgranar eller plastgranar - vad föredrar du?

Är du en av dem som aldrig skulle sätta upp något annat än en äkta julgran eller en av dem som föredrar de lite mer smidiga plastgranarna? Många diskussioner har uppstått kring vilka julgranar som är bäst, få saker skapar ju faktiskt lika mycket julkänsla som doften av äkta julgranar och visst finns det väl ändå någon charm i barren som sprider ut sig i hemmet, eller? Äkta julgranar skapar defenitivt en riktig julstämning, men plastgranar är inte så dumma de heller. Plastgranarna är både vackra och smidiga, du behöver varken vattna dem eller dammsuga barr dagarna i ända. Dessutom är de både mer allergivänliga och du kan använda samma plastgran år efter år. Våra plastgranar går enkelt att ta isär vilket gör att de är smidiga att förvara och tar inte allt för stor plats i förrådet.  

Det finns såklart både fördelar och nackdelar med såväl äkta julgranar som med julgranar av plast och vi alla tycker olika, men en sak är i alla fall säker; att julgranar, oavsett om de är nyhuggna från skogen eller gjorda av plast så är de julens viktigaste julpynt!

Billiga julgranar

Hos oss hittar du ett stort utbud av julgranar till billiga priser. Vi säljer riktiga julgranar för dig som älskar doften av gran och naturtrogna plastgranar för dig som inte orkar dammsuga upp barren, här hittar du även snötäckta plastgranar, små dekorativa julgranar, och såklart stora ståtliga kungsgranar.

Stort utbud av julgranspynt

Vi erbjuder inte bara julgranar utan här hittar du självfallet även ett stort utbud av julgranspynt. Vi erbjuder allt från julgranskulor, glitter och stjärnor att sätta i granens topp, till julgransmatta, julgransfot och en dekorativ korg som döljer julgransfoten. 

Hur vill du dekorera din julgran? Gillar du julgranskulor och glitter i olika färger kombinerade med hängande juldekorationer, halmbockar eller föredrar du traditionellt julgranspynt med enbart röda kulor? Hos oss hittar du både eleganta röda julgranskulor och glittrande kulor i guld och silver. Klicka dig vidare för att handla online eller besök någon av våra lågprisbyggmarknader för att se hela vårt utbud av julgranar och julgranspynt.

Letar du efter ljus att sätta i julgranen? Vårt utbud av julgransbelysning hittar du här.

Mer julgranar och julgranspynt för pengarna!