Vi tar för tillfället inte emot några ärenden via telefon & svarstiden på mejl & Facebook är tyvärr längre än vanligt.
Leveranstiden kan just nu uppgå till 14 dagar.

Ytterpanel Grundmålad 22 x 120 mm - 4,8 m

Art.nr: 022121 0480

15,95/mtr 76,56 pr. st
  • Ytterpanel
  • Grundmålad
  • Mått: 22 x 120 mm - 4,8 m
  • CMP-G certifierad
Begränsat antal
Lagerstatus uppdaterades senast: 14 jul 2020 0:16

Produktbeskrivning

Grundmålad Ytterpanel 22 x 120 mm - 4,8 m

Grundmålad ytterpanel från Södra är en svensk kvalitetspanel som kan monteras året runt. Panelen är ett säkert, hållbart och kostnadseffektivt val då ytbehandlingen både ökar livslängden på ytterpanelen och förlänger underhållsintervallerna för den.

Ytterpanelen tillverkas av gran från svenska skogar och all tillverkning samt ytbehandlingen av ytterpanelen sker inom Sverige. Ytbehandlingen är även specifikt anpassad för att stå emot just det svenska årstiderna. Ytterpanelen har dimensionen 22 x 120 mm och längden 4,8 meter, men säljs även i längderna 3,6 meter och 4,2 meter.

Ytterpanel Grundmålad CMP

Ytterpanelen från Södra är kvalitetssäkrad och CMP-certifierad av Svenskt Trä. CMP är en certifiering som säkerställer höga krav på träråvaran, färgen samt ytbehandlingsprocessen och garanterar att panelen håller en hög kvalitet så att du kan känna dig  säker på att din fasad kommer att hålla i många år framöver.

Måla ytbehandlad ytterpanel

Grundmålad ytterpanel går utmärkt att måla och du kan använda de flesta vattenburna akrylat- och alkydprodukter samt lösningsmedelsburna alkydprodukter med god kvalitet som du hittar på marknaden. Du ska aldrig måla en ytbehandlad panel med slamfärg, som exempelvis Falu rödfärg, eller med lasyrfärg.

sodra.jpg

Specifikationer

Dimension 22 x 120 mm
Längd 4,8 m
Paneltyp Klädselbräda