P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Klockströmbrytare digital

Art.nr: 9051771

119,00/st
  • Klockströmbrytare
  • Kan lagra 10 till- & 10 frånkopplingar
  • Godkänd för utomhusbruk
  • Jordad

Produktbeskrivning

Klockströmbrytare digital

Styr utomhusbelysningen med timer och lys vackert upp trädgården när mörkret faller. Den här digitala klockströmbrytaren är en lättprogrammerad timer som möjliggör att styra strömmens till- och frånslag. Timern har kapacitet att lagra 10 tillkopplingar och 10 frånkopplingar och ger dessutom möjligheten att slumpa till- och frånkopplingar för att lura tjuven och minska risken för inbrott - perfekt när du är på semester eller att installera vid sommarstugan.

Klockströmbrytaren har ett inbyggt, uppladdningsbart backupbatteri som säkerställer att inställningar sparas vid exempelvis strömavbrott. Inställningarna ger även möjlighet till anpassning av sommartid och vintertid.

Strömbrytaren är jordad och har ett petskyddat uttag, utöver det har den ett självstängande lock över både brunnen och programeringspanelen. Spänningen är 230 V/50Hz, maxbelastningen är 3500 W och kapslingsklassen IP 44. 

Klockströmbrytaren är godkänd för utomhusbruk och klarar temperaturer på mellan -10° och +40°.

Brennenstuhl.jpg