Vi tar för tillfället inte emot några ärenden via telefon & svarstiden på mejl & Facebook är tyvärr längre än vanligt.
Leveranstiden kan just nu uppgå till 14 dagar.

LED Decklight 35 mm

Art.nr: 9045848

150,00/st 495,00/st
  • LED Decklight 35 mm
  • 4-pack
  • Ingår i Bolthi Connect belysningssystem
  • Inkl. 6 m anslutningskabel
Begränsat antal
Lagerstatus uppdaterades senast: 15 aug 2020 0:16

Produktbeskrivning

Bolthi Connect LED Decklight 35 mm

Med belysning i trädgården skapar du värmande och hemtrevlig känsla som framhäver både huset och växtligheten på ett vackert sätt. Deckligts är små ljuskällor som kan monteras i exempelvis trädäck, trappor, bryggor eller stenläggningar och ger ett exklusivt och elegant intryck. Montera decklights på uteplatsen, längs trädgårdsgången eller infarten och njut av ett lyxig och välkomnande ljussken.  

De här decklightsen från Bolthi är ett 4-pack LED decklights med diametern 35 mm och djupet 50 mm. Decklightsen är tillverkade av rostfritt stål samt gjuten aluminium och den övre delen av klart glas. Lamporna används som markbelysning och sprider ett vackert och stämningsfullt sken med ett ljusutsläpp på sidorna. Decklightsen har en integrerad LED ljuskälla på 0,6 W som ger ett behagligt ljus med 2700 Kelvingrader. Lamporna monteras i exempelvis trädäck eller stenläggning med ett inbyggnadsmått på 32 mm.

Decklighten säljs inklusive en 6 meter anslutningskabel (till transformator) samt två stycken 1 meter långa kablar från lamporna. Lamporna har kapslingsklass IP67 och är noggrant kontrollerade samt garanterat skyddade mot damm och regn.

Bolthi Connect belysningssystem

Decklightsen ingår i Bolthi Connect belysningssystem och går att smidigt kopplas samman med varandra. Bolthi Connect belysningssystem är ett sammankopplingsbart 12 V LED-system som möjliggör att enkelt och flexibelt kunna kombinera olika Bolthi Connect lampor och koppla dem till en och samma transformator. Systemet gör att du kan pryda trädgården med decklights, spotlights, lyktor och downlights för att skapa en vacker upplyst utomhusmiljö och samtidigt slipper krångla med olika kopplingssatser och transformatorer. Med Bolthi Connect-serien väljer du själv vilka lampor från sortiment som du vill använda och räknar ihop den totala belastningen för dina utvalda lampor. Därefter kompletterar du med den transformator som passar till den totala belastningen av dina lampor. Transformator ingår inte när du köper LED Decklight 35 mm utan en transformator köps separat. Det räcker dock med att köpa en transformator och sedan använda den till alla dina olika trädgårdslampor i serien.

Bolthi_logo.jpg

Specifikationer

Ljuskälla 0,6 W LED
Volt 12 V
Bredd 35 mm
Längd 35 mm
Diameter 35 mm (hål 32 mm)
Höjd 50 mm
Varumärke Bolthi
Färg Grå
IP-klass IP67