LED downlight spot 2-pack

Art.nr: 9045849

345,00/st
  • LED downlight spot
  • 2-pack
  • Ingår i Bolthi Connect belysningssystem
  • Inkl. 6 m anslutningskabel
Begränsat antal
Lagerstatus uppdaterades senast: 5 apr 2020 16:52

Produktbeskrivning

LED downlight spot 2-pack

All belysning i trädgården sprider en vacker och värmande känsla till utomhusmiljön. Genom att lysa upp fasaden med väggbelysning får huset en exklusivare ton och med lyktor och spotlights i trädgårdens rabatter kan du lysa upp blommor, buskar och träd för att skapa en levande känsla i trädgården året runt.

Med väggbelysning skapar du en exklusiv känsla till huset och en vacker, inbjudande atmosfär till trädgården. Genom att montera vägglampor vid exempelvis entrén eller uteplatsen sprids ett behagligt och stämningsfullt ljus som får trädgården att leva upp även under årets mörka perioder. LED downlight spot från Bolthi är ett en vacker och diskret vägg-spotlight som ger ett dekorativt nedåtriktat ljusutsläpp och skapar en effektfull stämningsbelysning till din utomhusmiljö. Downlightsen säljs i två-pack och passar perfekt för att monteras på exempelvis husfasader, terrasser, trappor och stenläggningar. 

Bolthi Connect LED downlight spots har måtten 100 x 50 mm och är tillverkade av väderbeständig svartlackerad metall och har ett snyggt frostat glas. Armaturen har kapslingsklass IP44 vilket garanterar att produkten är säker och lämpad för utomhusbruk. Downlightsen har varsin integrerad 0,6 W SMD LED ljuskälla och spänningen 12 volt. Ljuskällan ger ett vackert sken med en färgtemperatur på 2700 Kelvingrader. 

Bolthi Connect belysningssystem

LED downlight spot 2-pack ingår i Bolthi Connect utbyggnadsbara belysningssystem. Systemet är ett sammankopplingsbart 12 V LED belysningssystem som är designat för att skapa vacker och flexibel trädgårdsbelysning. Belysningssystemet möjliggör att enkelt och smidigt kombinera olika Bolthi Connect lampor och sammankoppla dem till en och samma transformator. Du väljer själv vilka trädgårdslampor från Connect-sortiment du vill använda och räknar ihop den totala belastningen för att sedan komplettera med passande transformator. Transformator ingår inte när du köper downlightsen utan en transformator köps separat. En transformator är sedan tänkt att användas till alla dina trädgårdslampor i serien och du kan på ett smidigt sätt koppla ihop dina vägglampor, trädgårdslyktor och markbelysning.

Bolthi_logo.jpg

Specifikationer

Diameter 100 mm
Höjd 100 mm
Bredd 100 mm
Volt 12 V
Ljuskälla 2 x 0,6 W LED
Längd 50 mm
Varumärke Bolthi
IP-klass IP44
Färg Svart