Ljuskälla WiZ LED 8W 2-pack

Art.nr: 9057808

100,00/st 199,00/st
  • Ljuskälla WiZ LED 2-pack
  • Ansluter till WIFI 
  • Dimbar
  • Styrs via smartphone eller röststyrning

Produktbeskrivning

WiZ LED A60-ljuskälla 2-pack

Ljuskälla WiZ LED 8W är en smart LED-ljuskälla som ansluter till WIFI och kan styras antingen via smartphone eller röststyrning. Ljuskällan ansluter till din befintliga WIFI-router och du behöver inga ytterligare enheter, utan det är bara att ladda ner WiZ appen till din smartphone och sedan har du full kontroll över hemets belysning. Via appen kan du även styra ljuskällan via fjärrstyrning när du inte är hemma. 

Den smarta WiZ ljuskällan möjliggör att du kan ställa in ett schema för din belysning och i förväg styra ljusstyrka samt när lampan ska slås på och stängas av. Perfekt för styra så att belysningen följer dina dagliga eller veckovisa rutiner och så att du alltid ha den rätta belysningen hemma.

Wiz LED-ljuskälla är endast avsedd för inomhusbruk och har måtten 12,2 x 6 cm och sockel E27. Den har ett ljusflöde på 806 lumen och en maximal effekt på 8W, vilket motsvarar en traditionell glödlampa på 60W. Ljuskällan lyser med en färgtemperatur på 2700 Kelvingrader och ger ett mjukt vitt ljus som kan dimras i den ljusstyrka du önskar. Livslängden för ljuskällan är på upp till 25000 brinntimmar och 50000 tändcykler. Den har energiklass A+ och säljs med 2 års leverantörsgaranti. 

Ljuskällan säljs i 2-pack.

Specifikationer

Längd 122 mm
Diameter 60 mm
Effekt 8W/60W
Sockel E27
Dimbar Ja
Modell Smart belysning