P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Ljuskälla WiZ LED Färg 2-pack

Art.nr: 9057809

119,00/st 279,00/st
  • Ljuskälla WiZ LED 2-pack
  • 8W/60W
  • Ansluts till WIFI, styrs via smartphone eller röststyrning
  • Dimbar färg och ljusstyrka

Produktbeskrivning

WiZ LED ljuskälla 2-pack - Justerbar i 16 miljoner färger!

WiZ smarta LED-ljuskällor som ansluter till WIFI och styrs via antingen röststyrning eller smartphone. Ljuskällorna har en dimbar ljusstyrka och kan justeras i hela 16 miljoner olika färgnyanser för att skapa den perfekta ljussättningen för varje tillfälle. De ansluter till din befintliga WIFI-router och du behöver inga ytterligare enheter för att styra belysningen, ladda endast ner WiZ appen och styr ljuset exakt i den ljusstyrka och färg som du önskar. Du kan dessutom styra dina WiZ-ljuskällaor via fjärrstyrning när du inte är hemma. 

De smarta ljuskällaorna möjliggör att i förväg ställa in ljuset efter dina dagliga eller veckovisa rutiner, du kan schemalägga både när ljuskällorna ska slås på och av samt i vilken färg och med vilken styrka ljuset ska lysa. Med ljuskälla WiZ LED Färg kan du alltid ha en perfekta ljussättningen. 

Wiz LED-ljuskällor är endast avsedda för inomhusbruk, de här ljuskällorna säljs i 2-pack och har måtten 12,2 x 6 cm och sockel E27. Ljuskällorna har ett nominellt ljusflöde på 806 lumen och en maximal effekt på 8W vardera, vilket motsvarar en traditionell glödlampa på 60W. Ljuskällorna kan lysa med färgtemperaturer på från 2200 till 6500 Kelvingrader och i 16 miljoner olika färgnyanser. Livslängden på ljuskällorna beräknas till ca. 25.000 brinntimmar och 50.000 tändcykler, de har energiklass A+ och säljs med 2 års leverantörsgaranti.

Specifikationer

Längd 122 mm
Diameter 60 mm
Effekt 8W/60W
Sockel E27
Dimbar Ja
Modell Smart belysning