P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Ljuskälla WiZ LED Färg 8W

Art.nr: 9057782

59,00/st 169,00/st
  • Ljuskälla WiZ LED
  • 8W
  • Ansluts till WIFI, styrs via smartphone eller röststyrning
  • Dimbar färg och ljusstyrka

Produktbeskrivning

WiZ LED A60-ljuskälla med 16 miljoner färger!

Smart LED-ljuskälla som ansluts till WIFI och styrs via antingen röststyrning eller smartphone. Ljuskällan har en dimbar ljusstyrka samt kan justeras i hela 16 miljoner olika färgnyanser för att skapa den perfekta ljussättningen för varje tillfälle. Ljuskällan ansluter till din befintliga WIFI-router och du behöver inga ytterligare enheter för att styra belysningen, ladda bara ner WiZ appen och styr ljuset exakt i den ljusstyrka och färg som du önskar. Du kan även styra ljuskällan via fjärrstyrning när du inte är hemma. 

Den smarta ljuskällan möjliggör dessutom att i förväg ställa in ljuset efter dina dagliga eller veckovisa rutiner, du kan schemalägga både när ljuskällan ska slås på och av samt när och i vilken färg och med vilken styrka ljuset ska lysa. Med ljuskälla WiZ LED färg kan du alltid ha en perfekta ljussättningen. 

Wiz LED-ljuskälla är endast avsedd för inomhusbruk, den har måtten 12,2 x 6 cm och sockel E27. Ljuskällan har ett nominellt ljusflöde på 806 lumen och en maximal effekt på 8W, vilket motsvarar en traditionell glödlampa på 60W. Den kan lysa med färgtemperaturer på från 2200 till 6500 Kelvingrader och i 16 miljoner olika färgnyanser. Livslängden på ljuskällan beräknas till ca. 25.000 brinntimmar och 50.000 tändcykler, ljuskällan har energiklass A+ och säljs med 2 års leverantörsgaranti.

Specifikationer

Längd 122 mm
Effekt 8W/60W
Sockel E27
Dimbar Ja
Modell Smart belysning