Mossbekämpning


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Mossbekämpning - motverkar mossa och gynnar grästillväxten!

Är du en av alla dem som har mer mossa än gräs i gräsmattan? Det kan du enkelt lösa med effektiv mossbekämpning! När mossan väl har börjat växa i gräsmattan kan den snabbt konkurrera ut gräset och du står snart med en mossmatta istället för en gräsmatta. Men genom att bekämpa mossan med mossbekämpning motverkar du snabbt och effektivt mossans tillväxt och gynnar istället grästillväxten väsentligt. Hos oss på jem & fix hittar du all mossbekämpning du behöver, och självklart till ett billigt pris. Vi hjälper dig att bli av med mossa i gräsmattan!

Mossbekämpning för gräsmattan

Mossa kan tänkas grön och fin samt mjuk under fötterna, men det mossa gör är att den snabbt konkurrerar ut gräset i gräsmattan genom att den stänger ute ljus och vatten som gräset behöver för att växa och på så sätt tar mossan snabbt över i trädgården. När du bekämpar mossan med mossbekämpning så gynnar du grästillväxten genom att helt enkelt ge mer utrymme för solljus och vatten att nå gräset. 

Våra mossbekämpningsmedel innehåller noga utvalda ämnen som effektivt torkar ut och bryter ner mossan, samtidigt som de innehåller näringsämnen och kväve som gynnar grästillväxten.

Bekämpa mossa på våren eller hösten

För att få ett så effektivt resultat som möjligt rekommenderas att bekämpa mossa i gräsmattan på våren eller på hösten, och inte mitt i sommaren när det är som torrast. Mossbekämpningen är som mest effektiv när gräsmattan är fuktig så du kan med fördel bekämpa mossan vid regnväder, eller vattna gräsmattan före du sprider ut mossbekämpningen.

I somliga fall kan det hända att gräsmattan ser missfärgad ut efter att du har bekämpat mossan med mossbekämpning. Det är endast tillfälligt och inget du behöver oroa dig för, efter några dagar återfår gräset sin naturligt gröna fina färg.

Läs mer om hur olika medel för mossbekämpning ska användas på respektive produkt.

Mer mossbekämpning för pengarna!