Multitrimmer 3,6W Einhell

Art.nr: 9053216

369,00/st
  • Häcktrimmer Multi
  • Häcksax & Gräsklippare
  • Byt kniv utan verktyg
  • Batteridriven

Produktbeskrivning

Multitrimmer batteridriven 3,6V

Effektiv batteridriven Multitrimmer från Einhell som både kan användas som häcksax och som gräsklippare. Du kan enkelt byta ut kniven utan verktyg och alltid vara redo för att klippa det som behövs i trädgården. Trimmern har klippbredden 10 cm som häcksax, tänderna sitter med ett avstånd på 8 mm och saxen klarar en maximal grentjocklek på 8 mm. Klippbredden som gräsklippare är 7 cm vilket gör trimmern perfekt för att klippa gräskanter, trimma snyggt runt rabatter och nå fram längs med uteplatsen. 

Trimmern har ett bekvämt och greppvänligt softgrip och är utrustad med säkerhetskontakt. Den har en maximal drifttid på 60 minuter och en laddningstid på 3-5 timmar. Trimmern drivs av ett 3,6V, 1 500 mAh litiumjon-batteri. Maskinen säljs inklusive batteri och laddare.

Rengöring och underhåll

Med små medel kan du öka livslängden på din trimmer. Efter varje användning bör du torka av både maskin och skärblad med en väl urvriden trasa eller en mjuk borste. Skärbladen bör även smörjas med jämna mellanrum, genom att smörja bladen får ut bäst effekt när du använder timmern samt får bladen att hålla längre. Förvara trimmern i en torr miljö fri från frost.

Einhell_logo.jpg

Specifikationer

Spänning 3,6V
Tandavstånd 8 mm
Max kaptjocklek 8 mm
Kraftkälla Batteridriven
Varumärke Einhell