Multitrimmer Garden 3,6V

Art.nr: 9030423

299,00/st
  • Multitrimmer Garden
  • 2 st skärblad
  • Inkl. Uppladdningsbart LI-ON batteri 3,6V
  • Hastighet: 1000 varv/min

Produktbeskrivning

Multitrimmer Garden 3,6V

Med den här multitrimmern från Garden är det enkelt och smidigt att hålla trädgården snygg. Trimmern är anpassad för att användas till både kantklippning av gräs samt trimning av buskar och arbetar med en hastighet på 1000 varv per minut.. Den levereras med två stycken skärblad specialutformade för respektive område och du kan själv smidigt byta emellan. 

Rengöring och underhåll

Med lite underhåll får du en så lång livslängd som möjligt på din trimmer. Torka av trimmern med en väl urvriden trasa efter användning och smörj skärbladen med jämna mellanrum för bästa resultat och livslängd. 

Batteri

Multitrimmern är utrustad med ett uppladdningsbart 1,3 Ah LI-ION batteri på 3,6 Volt. Batteriet ska laddas i 5 timmar före första användning, därefter kan du ladda vid behov, en full uppladdning brukar ta 3-5 timmar och ger en driftstid på ca 45 minuter. Maskinen har en röd lampa som signalerar när batteriet behöver laddas, det är viktigt att vara uppmärksam på när batterinivån är låg då batteriet kan ta skada om det laddas ur helt. Tänds lampan ska batteriet laddas upp innan du fortsätter att använda maskinen.

Ljudeffekt: LpA:60,3dB(A) Kpa: 3dB(A) LwA:75dB(A) Kpa: 3dB(A)

Specifikationer

Klipphastighet 1000 v/min
Spänning 3,6V
Effekt 3,6V
Vibration Ah: 2,19m/s2 K;1,5m/s2
Varumärke Garden
Kantklippning Ja
Teleskopskaft Nej