Odlingskrage Galvat Stål

Art.nr: 9057816

299,00/st 449,00/st
  • Odlingskrage
  • Stapelbar
  • Mått: 80 x 120 cm
  • Material: Galvaniserat stål

Produktbeskrivning

Odlingskrage Galvaniserat stål

Odlingskrage i stål för odling av växter och grönsaker i trädgården.  En odlingkrage är perfekt för odling i trädgården och passar extra bra i kalla klimat, då odlingsbädden värms upp snabbare och odlingskragen behåller värmen i jorden. Det här gör att du kan börja odla tidigare på våren och hålla igång odlingssäsongen längre in på hösten. Använd fiberduk i botten av kragen så håller sig värmen och fukten ännu lättare kvar i bädden, samtidigt som du hindrar ogräs från att växt in underifrån. 

Den här odlingakragen i galvaniserat stål ger en lång hållbarhet jämfört med en traditionell pallkrage i trä. Stålkragen är tillverkad med samma typ av beslag som en träkrage och monteras ihop med 4 sprintar. Galvaniseringen garanterar att din odlingskrage inte kommer rosta trots fuktig jord och regn.

Odlingskragarna är stapelbar vilket gör att du kan stapla flera kragar ovanpå varandra för att ge ett bättre jorddjup åt växterna. Ju högre bädd du skapar, desto större odlingsmöjligheter få du, dessutom blir en högre bädd betydligt bekvämare att sköta.