Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Lägst pris på altanprojekt i våra 46 butiksorter!*13 jun 2018

Lägst pris på altanprojekt i våra 46 butiksorter. 
Byggvarulistan.se har jämfört 14 byggvaruhus i en undersökning som är baserad på material till en normalstor altan på 10x5 meter. jem & fix hamnar i yttersta toppen och är billigast på altan på de lokala orterna där vi är verksamma.
*Enligt statistik från undersökningen av byggvarulistan.se

 


Den oberoende prisjämförelsesajten Byggvarulistan.se har jämfört kostnaderna för ett typiskt svenskt altanprojekt för tredje året. Resultatet av undersökningen visar att priserna fortfarande skiljer sig rejält och har ökat mellan de olika varuhusen.

I Byggvarulistans jämförelsekorg finns byggvaror till ett typisk svenskt altanprojekt på 10x5 meter altan. Detta är tänkt att byggas på ett kryssbjälklag vilande på färdiga betongplintar där det övre bjälklaget är lagt på cc 60 cm. Trallen är vanlig impregnerat virke med dimensionerna 28x120 mm. I korgen har vi räknat på trall, reglar, skruv, vinkelbeslag, spikningsplattor, betongplint och justerbara stolpskor. Vi har i första hand räknat på 70 cm höga justerbara betongplintar med tillhörande stolpsko.

Enligt byggvarulistan kan en konsument genom att välja det billigaste varuhuset spara mer än 6 560 kr, motsvarande över 32 %. Detta är en ökning på ca 2 % sedan samma mätning för ett år sedan.

Byggvarulistan följer alla priser på byggvaror som finns officiellt på nätet.
I denna prisundersökning undersöker också Byggvarulistan de aktörer som inte har en egen e-handel och finns representerade i Storstockholmsområdet. Det har då blivit en ren offertförfrågan. I undersökningen visas ordinarie pris och inga kampanjpriser.

Läs hela undersökningen här: http://www.mynewsdesk.com/se/byggvarulistan/pressreleases/mycket-pengar-att-spara-foer-konsumenten-paa-att-vaelja-raett-byggvaruhus-253673

Prisundersökningen gjordes under maj månad 2018 av byggvarulistan.se

Dela den här sidan: