Poolkem & rengöring


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Poolrengöring och poolkem - för rent & klart badvatten!

Har det blivit dags att göra poolen klar för badsäsongen? Hos jem & fix hittar du ett stort utbud av produkter inom poolrengöring och poolkem, så att du kan njuta av klart och rent poolvatten hela sommaren lång. Läs gärna vidare nedan eller scrolla upp på sidan för att se alla produkter i sortimentet!

Kontrollera badvattnets kvalitet

Att hålla badvattnet rent är inte bara viktigt för att det ska vara inbjudande att ta sig ett dopp. Det är viktigt att regelbundet kontrollera vattnets olika värden så som pH-värde, desinfektion och alkanitet, för att vattnet ska vara hälsosamt och tillfredställande. I vårt sortiment hittar du olika sorters poolfilter och filtersystem som cirkulerar poolens vatten och på så vis håller det rent. Med ett filtersystem krävs färre kemikalier, vilket är en stor fördel för många. Viktigt är även att hålla koll på vattnets pH-värde. Det gör du lättast genom att använda teststickor. Vi har flera olika sorters teststickor som snabbt visar dig hur det står till med ditt badvatten. Tänk även på att regelbundet tillsätta klor och flockningsmedel. Om du föredrar klorfritt, erbjuder vi självklart även sådana alternativ. Se mer längre upp på sidan!

Rengör pool och spabad med effektiva redskap 

App-styrd poolrobot eller manuellt allt-i-ett-verktyg? Hos jem & fix hittar du en rad effektiva redskap som hjälper dig att hålla poolens eller spabadets insida i toppskick. Vi erbjuder alltifrån enkla verktyg som suger upp smuts och partiklar med hjälp av vacuum, till avancerade poolrobotar med datorstyrt operativsystem, som kan styras via din smartphone. Oavsett vilken nivå av engagemang du har, kan du vara säker på att hitta rätt redskap hos oss. 

Köp poolkem & poolrengöring billigt hos jem & fix 

Du kan utforska hela vårt utbud av poolkem och poolrengöring lite längre upp på sidan. De flesta av våra produkter går att köpa online direkt i vår webbshop. Vill du hellre besöka någon av våra många jem & fix-butiker, är du självklart alltid varmt välkommen!

Mer poolkem & rengöring för pengarna!