Regnvattenspridare Grön

Art.nr: 9025117

199,00/st
  • Regnvattenspridare
  • Längd: 3,6 m
  • Automatisk utrullning, ej automatisk upprullning
  • Passar alla stuprör upp till 110 mm i diameter

Köp tillsammans

Du tittar på

Regnvattenspridare Grön

199,00 /st

Lövstoppare 2 m

89,95 /st

Fästbygel Lövstoppare 6-pack

39,95 /st

Regnvattenspridare Grön

199,00 /st

Lövstoppare 2 m

89,95 /st

Fästbygel Lövstoppare 6-pack

39,95 /st

3 Varor är valda

Samlat pris:

328,90 kr.

Produktbeskrivning

Regnvattenspridare 3,6 m

Mjuk och följsam dräneringsslang som vid regn rullar ut per automatik och finfördelar regnvattnet på din gräsmatta eller annan yta. Denna dräneringsslang är totalt 3,6 m lång. De första 2,5 meterna är tät och den sista delen är perforerad med små hål som finfördelar regn- och smältvatten på önskad yta. Dräneringsslangen passar därför bra in där dräneringen runt huset är bristfällig. I ena änden på slangen sitter en cylinder som med fördel kan fyllas med sand, cylindern fungerar då som en tyngd och förhindrar därmed att slangen blåser omkring. Tillverkad av kraftig väderbeständig plast och kommer i en grön färg som gör att den matchar naturens färger. Denna modell är inte försedd med automatisk upprullning, men cylindern gör det lätt att manuellt rulla upp slangen mot stupröret igen. Regnvattenspridaren passar alla stuprör upp till 110 mm i diameter. 

Montering av regnvattenspridare

Regnvattenspridaren monterar du enkelt genom att trä den över stupröret. Därefter fäster du ett band runt konstruktionen för att säkra regnvattenspridaren mot stupröret. Band medföljer vid köp.

Takavvattning

En kontroll av takavvattningen bör göras med jämna mellanrum för att säkerställa att den fyller sin rätta funktion vid nederbörd. Det är viktigt att den fungerar som den ska för att skyddar husets stomme och insida från regn- och smältvatten. Taket, hängrännor och stuprör har tillsammans uppgiften att transportera bort regn- och smältvatten från fastigheten. Rensa bort löv och kvistar som fastnar i vattenavrinningen med jämna mellanrum för att undvika översvämning i takavvattningssystemet.

Specifikationer

Längd: 3,6 m 
Färg: Grön

Passar alla stuprör upp till 110 mm i diameter.
Automatisk utrullning. Ej automatisk upprullning.