Robotgräsklippare


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Robotgräsklippare och tillbehör>

Lyxa till det med en robotgräsklippare och frigör tid samtidigt som du kan njuta av en välklippt och vacker gräsmatta varje dag hela sommaren. Vi erbjuder prisvärda robotgräsklippare som effektivt håller gräsmattan i trim samt alla tillbehör du behöver. Utöver robotgräsklippare hittar du här även gränskablar och kabelklämmor, extra knivblad, och garage som skyddar din robotgräsklippare när den inte är igång och klipper. 

Fördelar med robotgräsklippare

En robotgräsklippare klipper ofta och håller kontinuerligt gräset jämt och fint. Robotgräsklippare är utrustade med sensorer som hindrar dem från att stöta emot exempelvis stenar, trädäcket eller att åka in i husväggen, och med en gräskabel ramar du in din gräsmatta för att berätta för robotgräsklipparen inom vilket område den ska klippa. Robotgräsklipparen åker sedan automatiskt runt och klipper gräset utefter den längd du har ställt in, samtidigt som den undviker dina blomrabatter, trädgårdsdammen och håller sig på din gräsmatta och inte kör över till grannen eller ut på gatan. 

Robotgräsklipparen åker automatiskt och parkerar när det börjar regna. Du kan även själv styra robotgräsklippare med din smartphone via app eller Bluetooth. Smart, enkelt och smidigt. Robotgräsklippare är helt enkelt framtidens gräsklippare.

Vad ska man tänka på när man köper en robotgräsklippare?

När du ska köpa en robotgräsklippare är det viktigaste att tänka på vilken kapacitet den har och att kapaciteten motsvarar storleken på din gräsmatta. Köp en robotgräsklippare som är anpassad för den storlek du har på gräsmattan och läs noga igenom vilka funktioner som finns att ställa in samt hur du bör rama in olika delar i trädgården för att maximera effekterna och få en perfekt klippt gräsmatta. Med rätt placering av gräskabeln och rätt inställningar för robotgräsklipparen kan den smidigt och effektivt klippa med gott resultat inte bara på gräsmattans plana ytor utan även i lutningar och sluttande ytor samt runt träd, buskar, rabatter, poolområden, uteplats och delar av trädgården. Läs mer om våra robotgräsklippare på respektive produktsida, där hittar du all information om vilka tillbehörsprodukter som ingår, hur du installerar din robotgräsklippare och vilka funktioner den har.

Mer robotgräsklippare för pengarna!