Roundup Speed C Conc 400 ml

Art.nr: 9058356

399,00/st
  • Roundup Speed C
  • Snabbverkande ogräsmedel - synlig effekt inom 1 h
  • Koncentrat 400 ml, ger ca. 8 L färdigblandat ogräsmedel
  • Flaska med integrerad mätkopp

Produktbeskrivning

Ogräsmedel Roundup Speed C Koncentrat

Roundup Speed C Conc är ett snabbverkande ogräsmedel som effektivt bekämpar ogräs i trädgården. Ogräsmedlet är koncentrerat och ska spädas med vatten, flaskan innehåller 400 ml koncentrat och ger ca. 8 L färdigblandat ogräsmedel vilket räcker till ca. 170 m². Den smarta flaskan är designad med barnlås och integrerad mätkopp med automatisk retur, som gör ogräsmedlet lätt att blanda ut och som dessutom skyddar mot spill och klibbiga lock. 

Ogräsmedel Roundup Speed C är mycket snabbverkande och ger synlig effekt redan inom 1 timme. Applicera gärna med tryckspruta på markstensplattor, grusgångar, uteplatser, uppfarter och i rabatter, för ettektiv bekämning av ogräs. Roundup Speed C är glyfosatfri och baserad på mättade fettsyror som snabbt bryts ner i naturen. Medlet lämpar sig att användas från april till oktober.

Roundup Speed C kan ge fläckar på trä, så spraya försiktigt på ogräset runt trädäcket. Var även noggrann när du sprayar ogräsmedel i rabatter och på andra ställen där du även har växter du vill bevara, så att du endast sprayar på den växtlighet som du vill bekämpa.

Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.