På grund av extraordinär belastning tar vi för tillfället inte emot några ärenden via telefon och svarstiden på mejl och chatt är tyvärr längre än vanligt.
Vi har även förseningar i leveranser och leveranstiden kan just nu uppgå till 14 dagar.

Snöskyffel träskaft

Art.nr: 9025211

79,95/st
  • ​​​​​Snöskyffel
  • Skyffelbredd: 46,5 cm
  • Skaft: Trä
  • Blad: Köldtålig plast
Begränsat antal
Lagerstatus uppdaterades senast: 29 maj 2020 20:51

Produktbeskrivning

Snöskyffel

Håll uppfarten fri från snö och slask i vinter!

Med en snöskyffel kan du enkelt hålla både entrén och trädgårdsgångarna fria från snö och slask, du kan även använda skyffeln till att sprida grus eller salt för att skapa halkfria vägar genom trädgården. 

Har du en ordentlig snöskyffel blir snöskottningen både roligare och lättare. Den här praktiska snöskyffeln har ett starkt och stabilt skaft tillverkat av trä och ett 46,5 cm brett skyffelblad i svart tillverkat av köldtålig plast. Snöskyffeln är ett stabilt och smidigt trädgårdsredskap som gör det enkelt att skyffla bort snö från trädgården under vinterhalvåret. Skyffeln är utformad med ett svart plasthandtag i toppen och en praktisk skena nedtill som gör skottningen smidigare och gör att skyffeln smidigt går ner igenom snön. Det viktigaste när du ska välja dina trädgårdsredskap är att de känns och ligger bra i handen. Välj en snöskyffel som känns bra för dig, skyffla sedan ofta så blir arbetet lättare.