På grund av extraordinär belastning tar vi för tillfället inte emot några ärenden via telefon och svarstiden på mejl och Facebook är tyvärr längre än vanligt.
Vi har även förseningar i leveranser och leveranstiden kan just nu uppgå till 14 dagar.

Solcell spotlight 2-pack

Art.nr: 9051638

599,00/st
  • Bolthi spotlight solcell
  • 400K
  • 1W High Power LED
  • 2-pack
Begränsat antal
Lagerstatus uppdaterades senast: 3 jun 2020 20:52

Produktbeskrivning

Solcell spotlight

Ge ett vackert och inbjudande ljus i trädgården med dekorativa solcells spotlights! Att dekorera med trädgårdsbelysning sätter en vacker och exklusiv känsla till trädgården och med spotlights från Bolthi kan du vackert lysa upp exempelvis dina rabatter, husfasaden, trädgårdsgången eller uteplatsen och är perfekt för dig som dessutom vill ta vara på solens energi och hålla energikostnaderna låga. 

Spotlightsen drivs av 1W High Power LED belysning med 240lm och har 4000K (Kelvingrader) vilket betyder att de lyser med ett vitt, klart ljus. Lamporna tänds automatiskt vid skymning och släcks när solen går upp i gryningen, eller eventuellt när batterierna är urladdade. Lamporna säljs i 2-pack inklusive en 3W solcellspanel med 2 st. Lithiumbatterier 3,7V 4400mAh samt en 1,5 m lång kabel som dras från panelen till lamporna och en 1,2 meter kabel mellan lamporna.

Bolthi solcells spotlights har IPklass IP44 vilket betyder att lampan har ett system som hindrar vatten från att komma i kontakt med de elektriska delarna och därmed gör lampan skölj- och regntät och att den lämpar sig att använda utomhus. 

Bolthi_logo.jpg