Spotlight LED 4,5W

Art.nr: 9053426

399,00/st
  • Spotlight LED 4,5W
  • Med hängrännehållare
  • Ingår i Bolthi Connect belysningssystem
  • Inkl. 6 m anslutningskabel
Finns i lager butik
Lagerstatus uppdaterades senast: 4 apr 2020 0:16

Produktbeskrivning

Spotlight LED med hängrännehållare

Bolthi Spotlight med hängrännehållare. Spotlighten är tillverkad i svart aluminium och är anpassad för upphängning i hängrännor för att sprida ljus över exempelvis fasader, spaljéer, amplar, rabatter, buskar och träd. Den passar till hängrännor i storlek 100, 125 eller 150 mm och är utrustad med en fjäderbelastad hållare som kläms runt hängrännan för att hålla spotlighten på plats samt en utfällbar flik för att även fungera för upphängning i exempelvis amplar. Spotlighten är lätt att flytta i sidled och kan enkelt vinklas för att justera ljuset precis så som du önskar. 

Spotlighten har spänningen 12V och effekten 4,5W. Den har en LED COB ljuskälla med ett ljusflöde på 370 lumen och lyser med en färgtemperatur på 2700 Kelvingrader. Spotlighten är 70 x 60 mm stor och lyser med en spridningsvinkel på 60°. Den säljs inklusive en 6 meter lång anslutningskabel (kan förlängas) men behöver kompletteras med transformator. 

Spotlighten är anpassad för utomhusbruk och är klassad med kapslingsklass IP54.

Bolthi Connect belysningssystem

Spotlight LED med hängrännehållare är del av Bolthi Connect belysningssystem. Systemet är ett sammankopplingsbart LED 12 V system av trädgårdsbelysningar, där du enkelt och flexibelt kan kombinera ett valfritt antal samt typer av belysning från Bolthi Connect serien och koppla ihop dem till en och samma transformator.

Du kan själv välja vilka lampor från vårt sortiment av Bolthi decklights, spotlights och trädgårdsbelysning som du önskar i din trädgård, därefter räknar du ihop den totala belastningen som dina utvalda lampor ger för att avgöra vilken transformator du behöver. Transformatorn köps alltid separat men det räcker att köpa en transformator även om du köper flera produkter från vårt sortiment av trädgårdsbelysning.

Bolthi_logo.jpg