P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Spotlight WiZ Smart LED GU10

Art.nr: 9057784

49,00/st 109,00/st
  • Spotlight WiZ Smart LED GU10
  • Ansluts till Wi-Fi
  • Dimbar
  • Styrs via röst eller smartphone

Produktbeskrivning

Ljuskälla WiZ Smart LED Spotlight GU10

Säg hej till bekvämlighet i vardagen med smarta spotlights från WiZ. Den här LED-ljuskällan är en dimbar spotlight som styrs antingen via röststyrning eller med WiZ appen som du laddar ner till din smartphone. Den smarta ljuskällan kan smidigt dimras, tändas och släckas med röststyrning eller via appen men även ställas in efter dina dagliga eller veckovisa rutiner så att du alltid har den perfekta ljussättningen i hemmet. WiZ spotlight ansluter till WIFI så för att styra ljuset krävs att du har tillgång till internet via en Wi-Fi router, samt en smartphone, men inga ytterligare enheter eller komplement behövs. Du kan även styra ljuset via fjärråtkomst när du inte är hemma.

WiZ Smart LED Spotlight har sockel GU10 och måtten 5,8 x 5 cm. Den har effekten 4,9W vilket motsvarar en traditionell glödlampa på 50W. Ljuskällan har ett nominellt ljusflöde på 345 lumen med en färgtemperatur på 2700 Kelvingrader, den ger ett mjukt, vitt ljus som kan dimmas till den ljusstyrka som du önskad. Ljuskällan har energieffektivitetsklass A+ med en nominell livslängd på ca 15000 brinntimmar och hela 50000 tändcykler. 

Ljuskällan säljs med 2 års leverantörsgaranti.

Specifikationer

Effekt 4,9W/50W
Diameter 50 mm
Längd 58 mm
Sockel GU10
Dimbar Ja
Modell Smart belysning