P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Sprayfärg Svart Blank LUXI

Art.nr: 9051957

79,95/st 199,88 pr. ltr
  • Sprayfärg
  • Färg: Svart Matt
  • 400 ml
  • LUXI

Produktbeskrivning

Svart Sprayfärg med blank yta

LUXI Sprayfärg Svart Blank är en praktisk och lättarbetad färg som ger en snygg blank yta i svart kulör. Färgen är en mångsidig färg som lämpar sig för att spraya ytor av trä, metall, glas, aluminium, sten samt olika typer av plast. Den praktiska sprayflaskan gör det enkelt att måla svåråtkomliga ytor, den ger ett jämt resultat på såväl släta som ojämna ytor och kan många gånger ge ett mer enhetligt resultat jämfört med att måla med en pensel. Färgen är dammtorr en timme efter sprayning och är övermålningsbar antingen inom 20 minuter eller efter 4 dygn.

Innan du börjar att spraymåla rekommenderas att täcka över alla ytor omkring det område som ska målas, för att inte riskera att få färg på oönskade ytor. Det är även viktigt att se till att underlaget som ska målas är rent, torrt och fritt från fetter, vax och tvålrester. Skaka sprayburken i ca. 1 minut innan du sprayar, kulan som finns i sprayburken ska kunna röra sig fritt inuti burken. Det hörs tydligt om kulan rör sig när burken skakas, fortsätt även att skaka burken under sprayningens gång.

Sprayflaskan innehåller 400 ml färg vilket räcker till 1-2 m². Spraya ytan i tunna lager med ett avstånd på mellan 20 och 30 cm. För bästa resultat rekommenderas att hålla en jämn och lulgn takt och att spraya utan att stanna upp.