P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Sprayfärg Svart Matt LUXI

Art.nr: 9051956

79,95/st 199,88 pr. ltr
  • Sprayfärg
  • Färg: Svart Matt
  • 400 ml
  • LUXI

Produktbeskrivning

Svart Sprayfärg med matt yta

LUXI Sprayfärg Svart Matt är en praktisk och lättarbetad färg som lämpar sig för att spraya ytor av trä, metall, glas, aluminium, sten samt olika typer av plast. Den praktiska sprayflaskan gör det enkelt att måla på svåråtkomliga ytor, den ger ett jämt resultat på såväl släta som ojämna ytor och kan många gånger ge ett mer enhetligt resultat jämfört med att måla med en pensel. Färgen beräknas dammtorr efter en timme och är övermålningsbar antingen inom 20 minuter eller efter 4 dygn.

Innan du målar rekommenderas att täcka över ytor omkring det område som ska målas för att inte riskera att få färg på oönskade ytor. Se även till att underlaget som ska målas är rent, torrt och fritt från fetter, vax och tvålrester. Innan du börjar spraymåla ska sprayburken skakas i ca. 1 minut, kulan som finns i sprayburken ska kunna röra sig fritt inuti burken. Det här hörs tydligt när burken skakas, fortsätt även att skaka burken under sprayningens gång.

Den svarta färgen ger en matt yta och sprayflaskan innehåller 400 ml färg vilket räcker till 1-2 m². Spraya ytan i tunna lager och håll ett avstånd på mellan 20 och 30 cm. För bästa resultat rekommenderas att hålla en lugn och jämn takt och spraya utan att stanna upp.