P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Sprayfärg Vit Blank LUXI

Art.nr: 9051960

79,95/st 199,88 pr. ltr
  • Sprayfärg
  • Färg: Vit Blank
  • 400 ml
  • LUXI

Produktbeskrivning

Vit sprayfärg med en blank yta

LUXI Sprayfärg Vit Blank är en praktisk och lättarbetad färg som passar att spraya de flesta ytor. Färgen lämpar sig väl på trä, plast, metall, aluminium, glas och sten. Den praktiska sprayflaskan gör att det går enkelt och smidigt att måla på svåråtkomliga ytor, sprayfärgen ger ett jämt resultat på såväl släta som ojämna ytor och kan många gånger ge ett mer enhetligt resultat jämfört med att använda en pensel när du målar. Färgen kan beräknas vara dammtorr efter en timme och är övermålningsbar antingen inom 20 minuter eller efter 4 dygn.

Innan du börjar spraya rekommenderas att täcka ytorna runt omkring det område som ska målas, för att inte riskera att få färg på oönskade ytor. Se till att underlaget där du ska måla är rent, torrt och fritt från fetter, vax, tvålrester och annan smuts. Innan du börjar spraya ska sprayburken skakas i ca. 1 minut, kulan som finns inuti sprayburken ska kunna röra sig fritt inuti burken. Du kommer tydligt att höra om kulan rör sig när du skakar burken. Fortsätt att skaka burken under sprayningens gång.

Den här färgen har en vit kulör med blank yta. Sprayburken innehåller 400 ml färg vilket räcker till mellan 1 och 2 m². För bästa resultat rekommenderas att spraya i tunna lager med ett avstånd på mellan 20 och 30 cm, håll en lugn och jämn takt och spraya utan att stanna upp.