Strålkastare 20W Sensor

Art.nr: 9047333

199,00/st
  • Strålkastare
  • 20W
  • Integrerad LED ljuskälla
  • Med rörelsesensor och skymningsrelä
Begränsat antal
Lagerstatus uppdaterades senast: 30 sep 2020 0:17

Produktbeskrivning

Strålkastare 20W med Rörelsesensor

Liten och smidig sensor-strålkastare som trots sin storlek ger ett starkt ljus över trädgården. Strålkastaren är utrustad med rörelsesensor och skymningsrelä vilket innebär att den automatisk tänds när någon rör sig inom rörelsesensorns bevakningsområde. På så sätt kan du och dina gäster få ett välkomnade ljus när ni närmar er bostaden, samtidigt som du snabbt blir varnad när någon rör sig i sensorområdet när du inte väntar gäster. 

Strålkastaren är perfekt för belysning utomhus för att lysa upp exempelvis garageuppfarter, gårdsplaner och gångstråk. Den har en integrerad energisnål LED ljuskälla med en driftstid upp till 50 000 timmar. Ljuskällan har effekten 20W och har energiklass A. Den har ett ljusflöde på 750 lumen och lyser med färgtemperaturen 6500 Kelvingrader. Ljuskällan är ej utbytbar.

Strålkastaren har ett härdat säkerhetsglas och en stomme av aluminium som har pulverlackerat i en svart kulör. Den har designats med ett justerbart väggfäste och en mycket slim design vilket gör den diskret på väggen där den monteras. Baktill på armaturen är det monterat en 30 cm lång gummikabel (H05RN-F 3G1,0) med kopplingsbox. Armaturen har kapslingsklass: IP65 vilket garanterar den säker för utomhusbruk oavsett väder.

Philips.jpg