Vinn en målare!

Var med och tävla om ett målarjobb och färg till ett totalt värde av max 15000 SEK. Du är med och tävlar genom att svara på frågorna här under. Tävlingen pågår t.o.m. söndag 2 oktober 2022. Vinnaren kontaktas direkt via e-post av jem & fix under v.40, och kommer publiceras med namn på jemfix.se.

När du anmäler dig till jem & fix nyhetsbrev, får du massor av erbjudanden, inspiration och veckans reklamtidning skickad direkt till din mail, varje måndag. Vi delar inte din mailadress med någon, och du kan självklart avsluta din prenumeration igen, när du vill.

För att delta i denna tävling måste du acceptera följande tävlingsvillkor: Du måste vara 18 år eller äldre. Anställda på jem & fix samt deras hushåll får inte deltaga. En tävlande får endast deltaga en gång. Tävlingen avslutas söndagen den 2 oktober 2022 och du kan endast deltaga online. Vinnaren dras vecka 40 och kontaktas via e-post. Om vi inte får bekräftelse från vinnaren inom tre dagar efter att denne har blivit kontaktad, förbehåller vi oss rätten att dra en ny vinnare. Efter kontakt med vinnaren kommer dennes namn att publiceras på jemfix.se. Priset är en målare som kommer hem till dig och utför ett begränsat målarjobb, samt färg till jobbet. Totalt värde för vinsten är max. 15000 SEK. Din vinst kan inte tas ut i kontanter. Du har ingen ånger-, bytes- eller returrätt på din vinst. Vinstskatt gäller enligt svensk lagstiftning. Deltagande i tävlingen är inte villkorat av att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev.