Takrengörare Nilfisk

Art.nr: 9030396

849,00/st
Med teleskoprör från 1,1 - 4,1 m. Roof Cleaner är lämplig till de flesta villatak och fördelen med konceptet är att man kan nå stora delar av taket utan att behöva klättra upp på det.

Produktbeskrivning

Ett tillbehör till din högtryckstvätt som specifikt är anpassat för takrengöring. Takrengöraren har ett teleskopsrör som blir 1,1-4,1 meter. Dessutom har den ett skummunstycke med en koncentrerad stråle, som kan spruta upp till 11 meters höjd vilket ger en samlad räckvidd på upp till 15 meter.
Passar till alla Nilfisk Alto tvättar med snabbfäste mellan högtrycksslangen och spolhandtaget. Nilfisk Roof Cleaner är lämplig till de flesta villatak och fördelen med konceptet är att man får tillgång till hela taket utan att behöva klättra upp på det. Vid en regelbunden takrengöring blir man av med smuts och beläggningar på taket, som sliter på ytan och påverkar husets utseende negativt. Med Nilfisk-lösningen klaras uppgiften snabbt, lätt och säkert. Speciellt lämplig till enplanshus. Munstycket har en koncentrerad stråle, som under lågt tryck lägger ut en skumfilm på taket och med hjälp av väder och vind löser upp smuts och andra beläggningar och taket blir efter en kort tid rent och snyggt. Munstycket kan justeras i olika vinklar på upp till 45°, så att man kan nå in i takets alla vinklar och hörn. Nilfisk Roof Cleaner fungerar även till Nilfisk bilborstar och tillbehör med Click & Clean.

Nilfisk logo.jpg